Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Tavaszi HorgászShow a HALDORÁDÓ csapatával – újdonságok egész sorával érkezik Kiskunhalas legénység

A Tavaszi HorgászShow-ról a Haldorádó Horgászcentrum sem szeretne kimaradni, hiszen az elismert profi szaktekintély Döme Gábor és csapata már a kezdetektől, hű kiállítónk.
A HALDORÁDÓ több mint 20 éve a magyar piac egyik legismertebb és meghatározó horgászcikk vállalkozása Magyarországon. A Haldorádó Team nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, a sportszerű horgászat népszerűsítésére, oktatására, az utánpótlás nevelésre, valamint a hal- és környezetvédelemre. A tavaszi kiállításon a már megismert és méltán népszerű Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékek szinte teljes kínálata elérhető lesz, az összes 2019-es újdonsággal kibővítve.

3 Oldódó Fluo Lebegő Pellet 2019 6 BlendeX Pop Up & Hydro 2019 9 Micro pellet 2019 10 Angolmorzsa 2019 11 Bázis Mix 2019 12 SpéciAdditive 2019 14 Big Feed 2019

Legyen szó finomszerelékes feeder technikáról, vagy method horgászatról, esetleg céltudatos nagyponty-horgászatról, itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő csalit, etetőanyagot. A 2019. évi újdonságok sora is hosszú, de biztosra vehető hogy a BlendeX csali család Hydro változatai, vagy a BlendeX Serum nagy sikernek örvendenek majd a látogatók körében. Nem szabad megfeledkezni a rapid horgászok számára készített Ready Method Pellet (új használatra kész, ízesített etető pellet) családról sem, amely óriási segítséget nyújt a gyors horgászatok során. A finomszerelékes method horgászok a Fluo Method Wafter csalikkal és a Gold Feeder termékcsalád új tagjaival tehetik sikeresebbé a horgászatukat, míg a nagyponty-horgászok a megújult Carp Boilie-kal.

7 Blendex Corn 2019 8 BlendeX Serum 2019 4 Ready method etetőanyag 2019 2 Fluo Method Wafter 2019 1 Gold Feeder 2019 13 Carp Boilie termékkör 2019

A fogós csalik és etetőanyagok mellett, a minőségi horgászbotok, orsók és kiegészítők sem hiányozhatnak a Haldoradó elképesztő választékából. A By Döme TEAM FEEDER horgászeszköz repertoár is maradéktalanul megtalálható lesz, amelyek a céltudatos MAGYAR feeder horgászathoz készültek. Előreláthatóan a kifejezetten method horgászathoz specializált – nem túl régen forgalomba került 2019-es újdonságok a – Pro Method bot és orsó család lesznek a legnépszerűbbek, de a tavaszi horgászathoz ajánlott Fine Carp bot + orsó kombináció is megtekinthető lesz.

Természetesen mit sem érnének a legjobb termékek, ha nem lenne mellette tapasztalat, és ami még fontosabb, rengeteg információ a használatukról. Ez utóbbit a HorgászShow-n, a Haldorádó Team jeles képviselői fogják szolgáltatni, hiszen Döme Gábor mellett jelen lesz Sipos Gábor és Putz Tamás, valamint a Carp Team két oszlopos tagja Haskó Tamás és Farkas Szabolcs is, továbbá a Haldorádó Team többi ismert tagjai!

page

Látogassanak el a Haldorádó standjára, ahol hasznos tanácsokkal, praktikákkal, tippekkel, segítőkész és udvarias kiszolgálással vár minden kedves érdeklődőt Kiskunhalas
legénysége!

 

Kezd a szezont Haldorádó termékekkel!