Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Pénteken nyit a HorgászShow a Syma-ban!

Márciusban már mindenki a saját bőrén érzi, hogy közeleg az igazi tavasz és vele együtt a régen várt új horgászszezon! Mindennek egy fantasztikus nyitánya a Fishing and Hunting Tavaszi HorgászShow amely március 18-20. között a budapesti Syma csarnokban vár minden horgászt.

A tavasz első jelei azonnal felborzolják a horgászok lelkivilágát. A hóvirágok szirmai jóformán még ki sem pattannak és máris eljön az ideje az éves engedélyek megváltásának, a felszerelésünk rendszerezésesnek, és persze annak felkészítésének az új évadra. Ezzel az amolyan rituáléval néhány héttel később már kezdetét is veszi az új horgászév. Pont ehhez igazítva rendezzük meg idén is a szakma egyik legnagyobb seregszemléjét, a Fishing and Hunting – Tavaszi HorgászShow-t a Syma csarnokban.

kep1Március 18-tól 20-ig újra HorgászShow

Ez most más lesz mint a többi

Az óriási, több mint 10 000 nm-es területen több mint 100 kiállító várja majd az érdeklődőket. Ez az a hely ahol az összes fontos magyar gyártó és forgalmazó termékét egy helyen lehet megtekinteni. Ez az a kiállítás ahol több ezer termék és több tucat újdonság debütál.

A bejáratnál minden belépő mellé egy összesen 100 000 Ft kedvezményt tartalmazó kuponfüzetet is jár! Ennek segítségével ki-ki megtalálhatja magának a lehető legkedvezőbb ajánlatot. Sőt a HorgászShow belépőjével ingyen látogatható a szomszédos pavilonban rendezett Fine Spirit Festival is.

kep2A CRALUSSO új termékei és standja is bemutatkozik a HorgászShow-n

A HorgászShow nem egy hagyományos értelemben vett kiállítás, sokkal több annál. Ez egy komplex rendezvény ami a család minden tagjának egész napos kikapcsolódást nyújt. A színpadon szinte a nyitástól kezdődően folyamatosan zajlanak majd az események, ismert horgászok előadásai, szakmai bemutatói is lesznek és természetesen a játékok értékes nyereményekért! Élőben találkozhatsz többek között Ács Józseffel, Bokor Károllyal, Csörgő Tamással, Döme Gáborral, Szilvási Szilárdal, Szahovits Péterre, Lukácsi Bélával, Walter Tamással és a többi ismert magyar horgásszal, akiktől akár személyesen is kérhetsz szakmai tanácsokat!

Szárvendég a Balaton!

Itt a lehetőség, hogy mindent megtudj erről a csodálatos horgászparadicsomról! A színpadon több érdekes előadást tartunk, ami alapján már bátran tervezhetsz egymagad is balatoni horgászatot, ha jól figyelsz a siker nem maradhat el. A családokat szeretettel várja majd Matula bácsi kunyhója, ahol játékos módon ismerkedhetnek meg a Balaton élővilágával, az apró bolharákokon át, a víznövényeken keresztül a pontyokig szinte mindenről. Ráadásul a legjelentősebb halfajokat csodaszép akváriumokban mutatjuk be. A frissen szerzett tudásotokat pedig halfelismerő játékunkon kamatoztathatjátok

kep3Az idei legnagyobb sztárvendég: a Balaton

Idén is lesz divatbemutató, ahol kiderül mi lesz a trend 2016-ban a vízpartokon. Az őszi HorgászShow után ezúttal is lesz HorgászAukció. Itt értékes horgászcuccokra lehet majd licitálni, így azok az eredeti árának akár töredékéért is megvásárolhatók lesznek. Hogy egészen pontosan mikre? COLMIC, DAIWA, ENERGOFISH és más gyártók termékeire, többek között értékes orsókra, komplett method-feeder szettre, boljis ágyra, rod-pod szettre rádiós kapásjelzővel és ezeken felül még további meglepetések is várják a látogatókat!

kep4Divatos, kényelmes és minőségi horgászruházatok közül is válogathatunk

kep5A csizma a kalandorok nélkülözhetetlen felszerelése!

kep6Hatalmas érdeklődés várható az idei HorgászAukción is…

kep7 …hiszen az eredeti árának akár töredékéért is beszerezhetők értékes horgászfelszerelések!

Horgászszimulátorok, nyeremények, bemutatók

Szeretettel várnak a horgászszimulátorok, melyeken ingyen próbálhatod ki a saját bőrödön, milyen akár egy óriási harcsa, vagy egy tengeri fenevad a marlin fárasztása. Ráadásul a színpadon mindhárom nap megrendezett orsótekerő verseny győztese egy profi, nyeletőfékes BANAX orsót nyerhet.

A mesterséges vízparton is egész nap zajlanak majd az események. A pergetőhorgászat legjelesebb képviselői tartanak majd bemutatókat, sőt lesz játék is. A műcsalival legpontosabban célba dobó nyertese értékes Salmo műcsalit kap!

kep8A mesterséges folyóparton egész nap szakmai előadások lesznek

kep9Hatalmas választék…

kep10 …izgalmas és érdekes szakmai előadások…

kep11 … a legnagyobb szaktekintélyek…

kep12 …vidám játékos vetélkedők nyereményekért.

Március 18-19-20. között minden horgászt és családját is várja a The Fishing and Hunting – Tavaszi HorgászShow, Budapesten a Syma-ban.

Ráadásul vonattal bárki féláron utazhat a kiállításra, az ország minden pontjából, hiszen a MÁV a HorgászShow látogatónak 50% kedvezményt ad a menettérti jegy árából.

horgaszshow_mavstart_kedvezmeny_01