Pár nap és dübörög a HorgászShow! Bukarestben pedig a F&H EXPO hozta lázba a horgászokat

Március 3-án délelőtt 10 órakor megnyitotta kapuit a három napon át tartó II. Fishing and Hunting Expo Bukarestben. Ismét óriási érdeklődés övezi a kiállítást, csak úgy mint tavaly.Rengeteg ismert horgászmárka képviselteti magát! Romániában – hozzánk hasonlóan – nagyon sokan szeretik a horgászatot és köztük nem is kevesen igen hozzáértő pecások, erről már sokszor megbizonyosodhattunk. Nagyon jó hangulatban zajlott a kiállítás ahol az érdeklődők nem csak horgászattal, hanem vadászattal kapcsolatban is találhattak maguknak érdekes programot, vagy éppen kiállítót.

Az ENERGOFISH standján egész nap hatalmas volt a jövés-menés, sokan keresték fel Benzárt Zsoltot ott, aki személyes tanácsokkal látott el minden érdeklődőt a legújabb Benzár termékek használatával kapcsolatban. Itt volt a SALMO atyja, Piotr Piskorski is, aki az új csomagolásukban mutathatta be a legfrissebb Salmo wobbler változatokat.walterland

A színpadi programok között többször is találkozhattunk  F&H ismert horgászaival, többek között Gabi Tomulescu, Andrei Vladeanu és Radu Dascalescu is a pódiumra lépett, csak úgy mint Benzár Zsolt, Döme Gábor vagy Walter Tamás.

IMG_0169

A Haldorádó 2017-es újdonságai sokak érdeklődését felkeltették. Döme Gábor személyesen mutatta be azokat, melyek természetesen a Tavaszi HorgászShow-n Budapesten is ott lesznek.

IMG_0163  

IMG_0160 IMG_0159  IMG_0157 IMG_0156 IMG_0155