Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Kiállítók

A Tavaszi Horgász Shown-n 2019-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre! Kiállítók listája folyamatosan bővül  

Abiotic Carp Baits Nehéz napjainkban olyan információkat csempészni a professzionális pontyhorgászatba, amelyek a megszokottól eltérőek, mégis olyan, sokak számára érdekes témákat boncolgatnak, melyekre a korábbiakban horgászoktól sosem kaphattunk volna hiteles választ! A halbiológia és hidrobiológia területei elképesztő mennyiségű, felbecsülhetetlen értékű információ áradatot tartalmazhatnak a téma iránt érdeklődők számára, amiket nem lehet szimpla vízparti tapasztalatokból begyűjteni (legfeljebb sejteni), viszont, ha ezeket ötvözzük a gyakorlati tapasztalatokkal, olyan helyzetekre, szituációkra, jelenségekre találhatunk hatékony megoldást, amelyek soha nem látott eredmények előtt nyithatnak kaput számunkra! Az Abiotic Carp Baits megfelelő háttérrel rendelkező csapata jelenleg az egyetlen képviselője ennek az irányzatnak mind a hazai, mind a külföldi piacot tekintve. Eszmerendszerünk mögött olyan 5 éves múlt áll, mely során a témával kapcsolatos szakterületek egyetemi szintű tanulmányai fokozatosan, apránként beépítésre kerültek a halcsali- és haleledel gyártásba, több éves tesztelési időszak, és gondosan felépített koncepciók előzték meg a végeredményt, amely mostanra forrta ki teljesen magát! Oldalunkat és termékeinket nyugodt szívvel ajánljuk azon pontyhorgászoknak, akik hisznek a tudományos alapokon felépített csalik fogósságában!http://www.abioticbaits.hu/
Balatoni Halgazdálkodási Zrt. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 2009. augusztus 25-én alakult meg hazánk egyik legrégebbi agrárgazdasági vállalatának, a Balatoni Halászati Zrt.-nek a jogutódjaként, mely cégből Társaságunk kiválással jött létre. Ennek okán jogelődünknek tekintjük az 1899-ben alapított Balaton Halászati Részvénytársaságot is. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 100 %-ban a Magyar Állam tulajdona. A tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. gyakorolja. Az MNV Zrt. a Társaság irányítását 2014.-ben vagyonkezelői szerződés keretében átadta a Földművelésügyi Minisztériumnak, amely így az alapítói jogokkal rendelkezik. Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.   Társaságunk legfontosabb tevékenységei:       

 • az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 • a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 • mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 • a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 • a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 • tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 • horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 • horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 • halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 • a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 • a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 • a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.
Bark Trade Kft. Cégünk egy éve alakult és azóta rohamosan fejlődik. Igyekszünk minőséges termékekkel és magas színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket. Vásárlóink igazolták, hogy a Bark és Storm gumicsónakok ár – érték arányban a legjobb választás a hazai piacon. Hivatalos viszonteladóként elkezdtük a Fasten rögzítő elemek forgalmazását. Bizunk abban hogy ez a termékcsalád nagy sikert arat majd a horgászok körében. Az univerzális rögzítő rendszer használatával helyet szabadíthatunk fel csónakunkban és kényelmessé tehetjük a horgászást. Elérhetőségeink: www.fasten.hu www.barkcsonak.hu Fábián Zoltán 06 70 942 11 39 barkcsonak@gmail.com
A Bravo Baits célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pontyhorgászok kihívásaira. Az általunk kínált csalik saját fejlesztésű receptúrák alapján házilag, a két kezünkkel készülnek. A sporthorgászat iránt táplált minden szeretetünket belefoglaljuk egy-egy bojli megformálásába és ennek meg is van az eredménye, amint azt a sikeres versenyek, és az elmúlt években horogra csalt nagy halak is bizonyítják. 2010-ben sikeres versenyeink után született meg az elhatározás, hogy indulnunk kell az Országos Bajnokságon. Jó döntésnek bizonyult, hiszen megnyertük a versenyt, ezzel elérve, hogy a Magyar Válogatott tagjai lehessünk, és részt vegyünk a 2011-es Olaszországban megrendezésre kerülő Horgász olimpián. Az elmúlt évek versenyein, horgászatain folyamatosan kiemelkedő eredményeket értünk el, az ország legkülönbözőbb vizein. Ez ösztönzött minket a Bravo Baits megalapítására, hogy tapasztalatunkat, csalijainkat másokkal is megoszthassuk. 2012 márciusában hivatalosan is csali gyártó lett a Bravo Carp Team, megszületett a Bravo Baits. Mi a Bravo Baits-nél hisszük azt, hogy a horgászatban az elhívatás és a lelkesedés az, ami segít kifogni az igazán nagy halakat, nem a drága kiegészítők, csalik garmadája. Csalijaink, kiegészítőink és alapanyagaink használata tökéletes kiegészítésként szolgálja a hozzáértő horgász céljait és segít elérni a maximumot a halfogás terén.(Gazsi Máté ev.)
Combat Zone Fegyverszaküzlet

 

Cégünk 2009-es megalakulása óta a Combat-Zone Fegyverszaküzlet mára az ország legnagyobb légfegyver forgalmazójává vált. A pozitív vásárlói visszajelzések alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy vállalkozásunk megalapításának ötlete egyáltalán nem volt hiábavaló. Az emberek lövészet iránti érdeklődése biztatást adott ahhoz, hogy folytassuk az megkezdett munkát és tovább fejlesszük vállalkozásunkat.

 

Portfóliónkban jelenleg közel 400 féle légfegyver, 100 féle gáz,- riasztó és gumilövedékes fegyver található meg. Működésünk során cégünk több világmárka, köztük a JSB, H&N, Air Arms és Crosman, Daystate, Brocock márkák hivatalos képviseletévé lépett elő. Hazai forgalmazásban egyedüliként látjuk el a Hatsan márka képviseletét. A légfegyver sport és az önvédelem mellett az airsoft rajongók számára is folyamatosan bővülő termékkínálattal igyekszünk a rendelkezésére állni.

 

Várunk szívesen minden érdeklődőt a kiállításon!

 

A Combat Zone csapata

 

www.combat-zone.hu

CRALUSSO A Cralusso cég magyar válallkozás, innovítív úszóival robbnat be a horgászpiacra, ahol ma meghatározó szerepet tölt be világszerte. A Cralusso, szabadalmazott megoldását a Rocket úszót, GÉNIUS Díjjal jutalmazták 2006-ban! Bob Nudd és Alan Scotthorne is Cralussot használ!
CSALI HUNGÁRIA Cégünk 2008-ban alakult több éves múlttal rendelkező légylárva (csontkukac) tenyésztő vállalkozás Nagykereskedelmi részeként. A megbízható jó minőségű és friss árunak köszönhetően évről évre több partnerünk van és folyamatosan tudunk fejlődni. A saját gyártású csontkukacon és pinkin kívül többféle élő csalit (giliszta, berki giliszta, tűző és etetőszúnyog, nadály, csalihal) valamint CUKK, Timár, Dovit, Techno termékeket kínálunk partnereinknek. Terítőautónkkal vagy Futárszolgálat útján az ország bármely pontjára el tudjuk juttatni termékeinket.http://csalihungaria.hu/
Club Karos Spa
Dunai Horgászok     

 

DOVIT     

Cégünk több, mint 40 év tapasztalatát felhasználva készíti etetőanyagait és csalijait. Évről évre újabb és újabb termékekkel jelenünk meg, illetve fejlesztjük tovább a már meglévőket. Elsődleges célunk, hogy elérhető áron, jó minőségű terméket kínáljunk a horgásztársaknak, amelyekkel halat is fognak.

DUDI BAITS A versenyhorgászok körében mát régóta ismertek a román Dudi Bait által készítet csúcsminőségű bojlik . Csapatai számtalan nemzetközi versenyt nyertek már és nyernek folyamatosan. Termékeik minden horgász számára elérhetőek Magyarországon is.
Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-es alapítása óta sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.Hagyományos értékeik közt tartják számon a korrekt árak kialakítását, a megfelelően összeállított akciós szettek hozzáférhetőségét.Saját termékek mellett a horgászfelszerelések teljes skáláját forgalmazzák. Gyártóik között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékei találhatók meg a palettán. A vállalkozás külföldi érdekeltségei által évek óta jelentős szerepet tölt be a régió piacain is. Küldetésük, hogy a hobbitól a profiig minden horgász ládájában jelen legyenek széles termékpalettával. Egyedi szolgáltatásaikkal – fejlesztéstől a szervizig – és 25 éves tapasztalatukkal, a vevőik minőségi és gyors kiszolgálására, maximális elégedettségére törekednek. Jövőképük egy megbízható, jól szervezett háttérrel, erős saját gyártással és piacvezető innovációs tevékenységgel olyan céggé válni, amellyel minden szakmabeli kiskereskedő találkozik. További céljuk, hogy Közép-Európa meghatározó horgászcikk gyártó és forgalmazó cégeként stabil szereplőként működjön a piacon.
EURODIFFERENT KFT – HARCSAHORGÁSZAT.HU A harcsahogaszat.hu az első magyarországi weboldal, amit kifejezetten harcsahorgászok részére hoztunk létre. Több mint 1000 féle harcsázó termék található a webáruházban. Kiemelt forgalmazója vagyunk a Black Cat, Uni Cat, MadCat, Delphin, termékeknek, de szinte minden nagy gyártó harcsás felszerelései megtalálhatóak webáruházunkban.
Fertom-Kellék Kft. Cégünk, a Fertom-Kellék Kft. 2014 júniusában kezdte meg horgászfelszerelések forgalmazását Wobbler Diszkont néven (www.wobblerdiszkont.com). Kizárólagos Magyarországi képviselete és forgalmazója vagyunk a Lurefans, Renegade műcsalik, BKK horgok, valamint Damiki, Lew’s horgászfelszereléseknek.
   
FEEDERMANIA A FEEDERMANIA termékei Jankovich Krisztián által a modern feederbotos horgászathoz lettek kifejlesztve. https://www.feedermania.hu/
   
FŐHESZ     

A Fővárosi Horgászegyesületek Szövetségetehát 2013. június 26-án, 13 alapító egyesület közös elhatározásából jött létre.A taglétszámunk az idei évben újabb egyesületek belépésével növekedett, így jelenleg 30tagegyesülete van a Szövetségnek, melyek tagsága megközelíti a 12.000 főt.

http://www.fohesz.hu/

HÍRÖS YACHT CLUB KFT Cégünk a Saver hajógyár kereskedelmi képviseletét látja el Magyarországon. Az általunk képviselt hajógyár magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú termékei közt, reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót. Természetesen kínálatunkban nem csak hajó, motorcsónak, horgászhajó található meg. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőnek, aki a hajózás szépségét már felfedezte, vagy csak most vásárolná meg első vízi járművét…
  Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület A Horgászok határok nélkül Horgász Egyesület 2013. december 11-én alakult meg. Tizenegy alapító tagja mind elkötelezett horgász, akik az alapító dokumentumban a rekreációs horgászat népszerűsítését, a horgászsport fejlesztését, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítását, a horgászetika tiszteletben tartását és az arra való nevelést, a természetes és az épített környezet megóvását, védelmét határozta meg az egyesület működésének alapvető céljaként. http://hhnhe.hu/
HALDORÁDÓ     

A Haldorádó etetőanyagok és csalik a céltudatos ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalogatóanyagai. Döme Gábor titkos receptjei alapján készülnek, amelyek rövid időn belül rendkívül népszerűvé váltak, főként a feeder horgászok körében. Mi sikerük titka? Hogy rövid időn belül is hatékonyak és eredményesek! Így azok az “átlaghorgászok”, akik csupán néhány órát tölthetnek a vízparton, ők is rendkívüli fogásokra tehetnek szert velük. A termékpaletta számos olyan egyedi terméket tartalmaz, amely alapjaiban változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot! A fejlesztés egyetlen pillanatra sem áll meg.(Haldorádó Team Kft.)

JET FISH
s KAJAKPECA Kajakos felszerelések kajakos horgászoknak, kajakos horgászoktól. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb a kajakos horgászathoz szükséges felszereléseket találd meg áruházunkban, ezért termékeinket a kajakos őshazából, az Amerikai Egyesült Államokból szerezzük be, egyenesen a gyártótól. Kameratartók, halradar rögzítés kellékei, telefon-, gps-, tablet-, horgászbottartók, univerzális bázisok, adapterek és még sok minden más ami itt található. Termékeink közül számos nem csak kajakon, hanem csónakon, hajón, sőt még autóban is használható. Nem horgászol? Nem baj. Kajakos túrázók is találnak itt érdekes kellékeket. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így ha nem találsz valamit, nézz vissza később, vagy kérdezz valamelyik elérhetőségünkön.
King-Baits a Horgász Shown! A King-Baits Tari István tulajdonában lévő csali gyártó, forgalmazó, magyar családi vállalkozás. Az elismert pontyhorgász saját fejlesztései alapján készülnek az egyedi gyártástechnológiával minden konkurenciától eltérő íz- , illatvilággal, működési mechanizmussal jellemezhető termékek. Egyértelmű úttörője az oldódó bojlik és pelletek magyarországi elterjedésének. A termékekre jellemző a gyors és hatékony működés, stabil minőség és ehhez köthető ár-érték arány. 45 év magyar vizeken, magyar halakon, magyar éghajlaton és több száz versenyen szerzett tapasztalat garantálja mindenki számára a King-Baits termékekkel az eredményességet. Tari István 1964-ben születtem, majd kisgyermekként ismerkedtem meg a halak és a horgászat világával. Ez a szabadidős tevékenység először szenvedéllyé, majd később – mivel a megélhetésünk is ez lett- életformává vált. A sok száz verseny a 8 év teszthorgász múlt, a rengeteg kísérletezés eredménye lett életem vállalkozása a King-Baits. Ponty és fehérhalak horgászatára gyártunk csalikat és etetőanyagokat. Gondosan ügyelek az egyediségre és a magas minőségre. A visszajelzések ismeretében úgy érzem sikerült maradandót alkotnom a magyar horgászat történelmében. Ezzel elértem a célom, mert abból élhetek családommal együtt, amit szeretek.
KOLIBRI

A KOLIBRI 20 éve gyárt Európában felfújható horgász, vadász és szabadidős célra gumicsónakokat. Kiváló minőségű, ötrétegű anyagból készült csónakok, és éppen ezért rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságainak, akár több évtizeden át. A modern dizájnnak és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a legnépszerűbb márka Magyarországon. Örömünkre szolgál, hogy egyre többen kedvelik a KOLIBRIT, számos teszthorgász és csapat használja megelégedéssel a gumicsónakokat. Az idei kiállításon kibővült modell és színpaletta, és még több hasznos gumicsónak felszerelés várja a látogatókat a Kolibri standján! A 2015-ös évtől minden KOLIBRI modell, egyedülállóan a gumicsónak gyártók közül, egy beépített biztonsági túlnyomás elleni szeleppel kerül forgalomba. A szelep megvédi a nap által felmelegített kamrák illesztéseit, ezáltal 20-30 %-al megnövekedik a gumicsónak élettartalma. Idei újdonságként bármelyik modell rendelhető új terepszínben is, természetesen hozzáillő terep mintás ülésekkel, sátorral, hasznos kiegészítőkkel. A megújult DSL sorozat megnövekedett belső terével, áramvonalasabb formavilágával, horgászati és kedvtelési célra egyaránt alkalmas. Ha a KOLIBRIT választja biztonságot, minőséget, jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol. Immár hetedik alkalommal találkozhat velünk a kiállításokon,amelyre idén is jelentős kedvezményekkel készülünk. Higgyen nekünk a minőséget egyszer kell megvenni! KOLIBRI” Mindig a hullámok hátán” A horgászkiállításon 10-20%-os kedvezmények! www.kolibricsonakok.hu

MAGNUMTECH KFT Professzionális pergető felszerelések az USA-ból! A 13 Fishing a pergető horgászatra specializálódott horgászeszközöket gyártó és forgalmazó vállalat. Földrajzi elhelyezkedése: USA – Florida – Tampa Bay. Amerikában a 13 Fishing egy ikonikus szerepet betöltő márkanév a pergető horgászok között.A 13 Fishing termékek nem csupán minőséget képviselnek, hanem egy életérzést! Tarts velünk és ismerd meg a 13 Fishing világát, légy része Te is, és éld át mit jelent mikor több mint élménnyé válik az a rövidke pillanat amit a vízen vagy a vízpart mellet töltesz. Reméljük az oldalra folyamatosan feltöltött videók, képek ízelítőt adnak, hogy “miről is beszélünk”! Ha Téged is magával ragad a 13Fishing világa mi készen állunk, hogy ne csak itt éld át ezt az érzést, hanem a természetben, akár egy OMEN Black bottal a kezedben, vagy egy ONE3 CREED GT orsót tekerve.
  Mille Maistro
MATAWOBBLER Ma már alig akad olyan pergető horgász az ország határain innen és túl, aki ne találkozott volna a Mata Wobblers™ márkával. A műcsalikba a tömeggyártás helyett a manufakturális készítés önt lelket. A megszokott színek mellett csak a megrendelő fantáziája és a Mata kreativitása szab határt a műhalak „ruháinak”. A wobblerek külső-belső strapabírását a legjobb minőségű alapanyagok garantálják, mérettől függetlenül. Tekintélyes fogások bizonyítják a fogósságát, legyen az sügér, domolykó, jász, süllő, csuka, balin vagy akár harcsa.Ne feledd: MATA, aminek jó hal a kaMATA! „Ha eldobod, a hal visszahozza.”
Mille Maistro
MOHOSZ
MŰHOSZ
NASH A megrögzött nagyponty horgászok jól ismerik a NASH innovatív és megbízható termékeit. Minden helyzetre kínál megfelelő felszerelést a botoktól a sátrakon át a végszerelékig. Megszokhattuk, hogy a NASH mindig feltűnő és egyedi standdal állít ki.http://nashhungary.hu/
NÉBIH
Novák Feeder
Nédó Attila & All4fishing
NORTHERN BAITS Mi is az a Northern Bait? Röviden, a Skandináv csúcsminőség! A Northern Baits története egészen 2011-ig, Haugesund (Norvégia) városáig vezethető vissza, ahol három jó barát -melyeket a pontyhorgászat és a csali készítés szeretete kötött össze – elhatározta, hogy bojlit fognak készíteni horgásztársaiknak. Földrajzi adottságaiknak és persze egy kis szerencsének köszönhetően már a kezdeti időszakban sikerült nagyon jó partneri kapcsolatot kialakítani a közvetlen szomszédságukban található és egyben Európa egyik legfejlettebb halászati és halfeldolgozó üzemének vezetőségével. A Northern Baits vállalat elve: a piacon fellelhető legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból (ráklisztek, hallisztek, egyéb kivonatok), a lehető legjobb minőségű táplálékot elkészíteni a halaknak. Igen, a halaknak és nem a horgászoknak! Az első és legfontosabb a Northern Baits számára, hogy az általuk készített csaliknak milyen élettani, biológiai és növekedési hatása van a halakra. A csaligyártó vállalat nagy hangsúlyt fektet az egyediségre. Rengeteg energiát invesztálnak az új termékek fejlesztésére, több neves pontyhorgásszal karöltve. A magyarországi piacra három évvel ezelőtt törtek be, és az eladásokat tekintve dinamikusan növekszik a vevőkör, köszönhetően a termékek kitűnő ár/érték arányának illetve fogósságának.
OTTÓ BÁCSI VILLANTÓI
Panama etetőhajók

1993-ban kezdtem foglalkozni RC modellezéssel. 1996-ban készítettem az első etetőhajót. Hobbim az RC modellezés immár 23 éve. Építettem eddig hajókat,autókat, helikoptert, repülőket és drónokat is. 2009-től már üzletszerűen foglalkozunk etetőhajók építésével. A hobbim lett a munkám is egyben.   Kezdetben más gyártmányú hajók szervizelésével is foglalkoztunk. Nagyon sok kínai gyártmányú hajó (Carp Academy, ET, Speedy Carp, Waverunner, és jelenleg is több különböző névvel futó ilyen hajó van forgalomban) javítását vállaltuk. A kínai hajók tömkelege hibásodott meg, napi szinten hívtak a javítás miatt. Mások által házilag összeállított hajókat is javítottunk, valamint Beho és Angling Technics hajók egyedi átalakítását végeztük el a nagyobb teljesítmény, illetve a jobb megbízhatóság érdekében.   Manapság már csak a saját, Panama hajóink gyártásával és továbbfejlesztésével foglalkozunk. Számítógépen tervezünk 3D-ben és CNC gépekkel dolgozunk.
Perfect Fishing A fantasztikus márkákat felvonultató standon olyan híres cégek termékeit lehet közelebbről is megtekinteni, mi több megvásárolni, mint a Perfect, a Sensas, a Rive, a Star Baits vagy a Pezon&Mitchell. Magyar Szilárd és csapatának szakmai segítségére is bizton számíthat aki ellátogat majd a Perfect Fishing standjára a HorgászShow-n.
Riverspinning

Hearty Rise Prémium botok forgalmazása 2019-tavaszától,kezdük meg.

Jelenleg a tesztje zajlik a botoknak amit az ország lejobb horgászai tesztelnek. Természetesen ez csak Magyarországon folyik ,hiszen más országokban már régebben ismerik.

A botokat neves versnyeken teszteljük , pl Páros Csónakos Pergető Országos bajnokságon, vagy IPCC-N.

Mivel a botok a csúcsminőséget képviselik ezért a felső réteg használja, jelenleg a legtöbb botot a versenyzők vásárolják.

ROD BUILDING STUDIO Hatalmas botarzenállal érkezik a Rod Building Studio A Free Spirit vállalatot Simeon Bond alapította 1990-ben. A fejlesztő mérnök korábban a Shimano, illetve a Fox International cégnél is dolgozott, de úgy érezte, hogy itt nem tud igazán érvényesülni, ezért kilépését követően megalapította saját cégét Free Spirit Fishing néven, ahol szabadon engedhette képzeletét és megalkothatta a kompromisszumok nélküli botokat, melyekről mindig fantáziált korábbi munkahelyein. Free Spirit – vagyis magyarúl szabad szellem. Az első, általa tervezett Free Spirit botokat már az alapítás évében piacra dobták, ahol a horgászok körében kivétel nélkül nagy sikert aratott minden darab. A folyamatos fejlesztéseknek és újítási ötleteknek köszönhetően néhány év múlva megjelent az Explorer fantázianévre keresztelt pontyozó bot, amely akkor megjelenésében és karakterisztikájában is óriási szenzációnak számított. A továbbiakban a Free Spirit volt az első cég, amely először rukkolt elő marker botokkal, Searcher (kereső) néven. Ezt egyenes arányban követte a Launcher néven futó Spod bot, amely akkoriban még csak néhány gyártó katalógusában szerepelt…
   
SBS A világ legtöbb pontyhorgászának ismerősen cseng az SBS név, hiszen ez a cég az elsők között, több mint 35 éve foglalkozik bojlis alapanyagok és késztermékek kikísérletezésével, tökéletesítésével. Az SBS magas minőségű termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően a csali gyártó cégek egyik meghatározójává nőtte ki magát az évek folyamán. Az SBS Tactical Baits tulajdonjoga 2008 decemberében egy magyar cégcsoport kezébe került, melynek vezetője Kovács Zoltán. Mint az SBS termékek egyik legelkötelezettebb híve, 2001 óta ismeri és használja a cég termékeit. 2003 óta az SBS termékek magyarországi forgalmazója. Teszthorgászként és versenyhorgászként is rendkívül eredményes múlttal rendelkezik. Pontyfogó versenyek többszörös aranyérmese, csapattársával 2007-ben a Jászkiséri pontyfogó versenyen 966 kg pontyot sikerült fogniuk, mellyel nem hivatalos világrekordot állítottak fel. Kovács Zoltán versenyhorgász múltjának köszönhetően hosszú évek óta tevékenyen részt vett az SBS termékek fejlesztésében. Irányítása óta az SBS hagyományaihoz mérten, töretlen lendülettel halad előre. Az elmúlt években több olyan termék is a nevéhez köthető, melyeket elsőként az SBS hozott forgalomba a világon! Kovács Zoltán irányítása óta profi szakemberek segítik a gyártási, az európai forgalmazási, valamint a marketinggel kapcsolatos feladatokat is. A cég hosszú távú céljai között találhatjuk meg az információk és tanácsadások lehető legszélesebb körű kiszélesítését, mellyel úttörő szerepet kíván betölteni a csali gyártó cégek között. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az SBS standján, ahol tapasztalt csapattagok válaszolnak a kérdésekre és tanácsaikkal segítik a választást a széles termékpalettán.
   
Super Stone Kft.   

Kisceli Horgászbolt

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak.Egyelőre három fajta termék kapható, a Red, ami eper-frankfurti, a Black, ami Squid-szilva, és a Purple, ami rákos ízesítésű.A The One csapata 2015-ben is tesztelt, és hamarosan piacra kerülnek az újdonságok, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.
Trinexus Aqua Lassan 17 éve, még az ezredforduló tavaszán adódott számunkra a lehetőség, hogy vállalkozásunk esélyt kaphasson Önöktől, méltó-e a megszerezni kívánt bizalomra. Az azóta eltelt évek és a sok ezer vásárlás bizonyította be, hogy mindketten, Önök és mi, jól döntöttünk, amikor egymást választottuk. Üzleti szisztémánk, a Trinexus Aqua Hajósboltok, nevéhez híven arra törekszik, hogy ezt a hármas kapcsolatot, – Önök, a víz és mi -, olyan összhangba hozza, amely nemcsak a felhőtlen vízparti szórakozás lehetőségét biztosítja, de egy olyan utat is kijelöl, amelyen haladva mind többen ismerik meg azt a kalandot, amit a vízre szállás élménye jelent.
Tímár Mix
   
   
Voltaker Kereskedelmi Kft.
WEBFISHING CENTER Magyarország legcsaládiasabb Horgász Webáruháza!Interneten működő horgász áruház vagyunk, 2008-tól állunk rendelkezésetekre. Minden ami horgászat egy helyen – igyekeztünk ezen filozófia mentén kialakítani a weboldalunkat, így természetesen a több mint 3000 horgász termék mellett, fórumot, termék teszteket, fogási naplót, horgászviz leirásokat és számos egyéb a horgászok számára fontos információt találhatsz. Az általunk forgalmazott és preferált márkák (a teljesség igénye nélkül) Zebco, BLACK CAT, FireFish, Quantum, Daiwa, Cormoran, Salmo, Rhino, Browning, Moon, Ryobi, Banax, Predatek, Van Staal, stb. http://www.webfishingcenter.hu