Kiállítók

A Tavaszi Horgász Shown-n 2023-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!

Dudi Bait

Készülsz már? Látogasd meg a Dudi Bait standját is a márciusi Horgászshow-n!

A Dudi Bait standján idén is megnézhetitek és meg is vásárolhatjátok 3-szoros Világbajnok Mr Dudi bojlit.

Szuper kedvezmények, tippek, trükkök és persze remek hangulat vár rátok!

Tavaszi Horgászshow március 17-18-19. között a BOK csarnokban.

 

Dovit Fishing

A Dovit Fishing immár fél évszázados tradícióra tekinthet vissza, ennek megfelelően várjuk a kedves horgászokat standunkon. Látogasson meg minket, hogy egy személyes beszélgetés keretében mutathassuk be önnek 2023-as fejlesztéseinket, továbbá tegye  meg ön is javaslatait, hogy mit szeretne látni termék palettánkban. A feederezéstől a bojlizáson át, a spiccbotos keszegezésig, nálunk mindent egyben megtalálhat!”

Várjuk a Horgász Show-n!

 

Kolibri gumicsónakok

Kolibri gumicsónakok a Horgászshow-n

A legkedveltebb magyar gumicsónak webáruházból hozzuk el nektek a legújabb Kolibri gumicsónakokat, innovatív javítóeszközöket és elektromos csónakmotorokat.

 

Zsebcsónak Alumanufaktúra

Több évtizedes hajóipari tapasztalattal a hátunk mögött megálmodtuk és megalkottuk a Zsebcsónak Alumanufaktúrát, amellyel célunk, hogy kimagasló minőségű, biztonságos és könnyen szállítható kompakt alumínium csónakokat gyártsunk kereskedelmi, kedvtelési és szolgálati célokra egyaránt. A gyakorlati szempontokat figyelembe határoztunk meg a zsebcsónakok alapvető jellemzőit, amelyek közül a legfontosabb, hogy utánfutó nélkül szállíthatók, fenntartási költségektől mentesek, a mozgatásuk pedig kézi erővel is lehetséges. Elhivatottak vagyunk amellett, hogy maradandó értékeket teremtsünk a vizek szerelmeseinek, ezért gondos tervezéssel és precíz gyártással biztosítjuk csónakjaink hosszú élettartamát és széles körű felhasználhatóságát, bármerre is sodorjon a víz.

 

Cralusso

A Horgász Show kiállításon bemutatjuk az EFTTEX díjat nyert termékeinket, ( Navigátor zsinór, Jelly Corn csalik, Pro Carbon waggler úszók és a Rocket method kosarak.) melyekről első kézből kaphatnak információt, tájékoztatást a Cralusso standjára látogatók.

 

Suzuki Sándor Marine

A kisújszállási Suzuki Sándor Marine csapata várja a Kedves látogatókat, ahol a standunkra kilátogatók szemügyre vehetik a Suzuki Marine hajómotorjainak legkisebb, 2,5 lóerő teljesítményű modelljétől kezdve egészen, a 350 lóerős High-tech kategóriás hajómotorokig, többek közt a népszerű, még vezetői engedély nélkül vezethető 20 lóerős modellekkel. Érdemes minket meglátogatni, hiszen vásárlás esetén egyedi, személyre szabott kedvezményekkel készülünk! Értékesítőink felkészülten fogják várni a látogatókat, vásárolni szándékozókat, éppen ezért a modell kiválasztása és vásárlási igény felvétele már a helyszínen megtörténhet!

 

Karel Nikl és CARP’R’Us

Karel Nikl és CARP’R’Us termékeket talán senkinek nem kell bemutatni. Karel Nikl minőséges csalik és Carp’r’us végszerelék kéllékek széles választéka nem maradhatnak ki egy olyan népszerű kiállít§son, mint a Tavaszi Horgászshow.

 

Energofish

Az Energofish Kft. idén is a kiállítás legnagyobb standjával vár minden érdeklődőt, Hihetetlen nagy választékkal, újdonságokkal és szakértő horgászokkal várunk minden kilátogató horgászt! A Carp Expert, Benzár Mix, Wizard termékeinken túl, Sonik újdonságokkal is készülünk a pontyhorgászat legelhivatottabb tagjai részére. A finomszerelékes és method feeder horgászat avatott bajnoka, Szabó Bence, a rendezvény minden napján várja majd az érdeklődőket, ha pedig a pergető horgászat érdekel, Lukácsi Béla fog kimeríthetetlen válaszokkal szolgálni. Természetesen extra kuponos akciókkal is várunk, ahogy megszokott, melynek részletei a belépőjegy mellé járó szelvényen olvashatóak el.

 

Imothep Carpbaits

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy 2023. március 17-19 között az Imothep Carpbaits hazai csapata is képviselteti magát a Horgászshow-n! Csapatunk évek óta szerepel a magyar piacon, azonban az elmúlt években robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, melynek a lencsevégre kapott kapitális pontyok az igazi hírvivői. Palettánkon minden szenvedélyes nagyponty horgász kedvére válogathat a már meglévő, vagy a leendő kedvencei között!
Termékeink nagy része teljesen adalékanyag mentesen, tisztán természetes anyagok felhasználásával készül, mindemellett a bojli tészta sem „hétköznapi” alapanyagokból áll össze. Ha kíváncsiak vagytok, látogassatok el standunkhoz, ahol csapatunk tagjai egy kellemes beszélgetés keretein belül bemutatják nektek, miről is szól az Imothep!

Standunkon 15-30% KEDVEZMÉNNYEL, valamint a 2023-as ÚJDONSÁGOKKAL várunk minden kedves érdeklődőt!

Imothep, hogy az álmok valóra váljanak!

 

 

Chervy, Cruelbaits, Ottó bácsi, Goldy és DS

Chervy: A legenda újra él! Hagyományos, fából készül műcsalik magyar halfaunára tervezve! Több mint 30 éve a magyar műcsalik élvonalában!

Cruelbaits: Minőségi műcsalik fából a rángatós csalik szerelmeseinek! Kézzel festett műcsalik, amelyek nélkül nem érdemes elindulni egy jó csukahorgászatra! Egy magyar márka, amely nyugaton is jól cseng!

Ottó bácsi: Ha csuka, akkor villantó, ha villantó, akkor Ottó bácsi. Ottó bácsi villantói öt földrészen bizonyítottak már, a magyar piacon pedig 12 éve piacvezetők.

Goldy: Goldy wobbler – minden dobásban benne van a hal.

DS: Lebegő, ízesített, UV-s plasztikcsalik Ukrajnából – mindenre is.

 

Boiliesman Hungary

A hazai gyártású csalik, több évtized parton töltött tapasztalatait ötvözik.

A csalik elsőnek saját használatra készültek, de az eredmények és a sikeres horgászatok, egyre több bojlis figyelmét keltik fel. A tavaszi horgászkiállításon ismerkedhetnek a kedves látogatók az új feeder csalikkal és a Grill&Krill bojlinkkal.

 

BAIT MAKER hazai horgászcsali-gyártó

Új generációs, saját fejlesztésű oldódó és hagyományos csalik, aromák, spray-k, gélek, pelletek, oldódó és sózott bojlik, etetőanyagok, valamint fermentált etetőanyagok széles választékban, ahol a feederes és bojlis horgászok is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

 

Carp Navigator Csoport

Pár mondat röviden a Carp Navigator cégről és rólunk, akik mögötte állnak! Hosszú évek tapasztalatait összegyűjtve, hoztuk létre a Carp Navigator boilie és horgász csali gyártó manufaktúrát. Magyarországon 2019 tavaszától már megtalálható a boltok polcain és web shopban a termékpalettán, ami lefedi a komplett boilie-s horgászmódszert! Rólunk, tulajdonosokról (Nyári János és Gumbér Dániel) pár szót ejtenék. Mindketten gyermekkorunktól kezdve a horgászat szerelmesei vagyunk, majd később a versenyhorgászat felé vettük az irányt. Ami azt eredményezte, hogy rengeteg időt töltöttünk vízparton, így akkor még nem szándékosan, de tapasztalati úton szívtuk magunka a tudást! Magával a csali gyártással és technológiájával, körülbelül 10 éve találkoztunk először, amiben mint üzleti és szakmai kihívást láttunk ! Ekkor hoztuk létre első saját receptjeinket, amik azóta a Carp Navigator cég Prémium kategóriájú csalijaivá fejlődtek! Célunk, hogy a Magyar horgászok igényeit minőségben és mennyiségben is kielégítsük! Szemléletünk “A Fogd meg és engedd vissza” elvet vallja, és utánpótlás nevelésünkben is ezt a szemléletet erősítjük!

 Ismerjék meg Önök is ezeket a prémium kategóriás csalikat, amelyeket most kéz közelről is szemügyre vehetnek a Horgászshow-n! 9 féle bojli található meg kínálatunkban a velük azonos ízben megtalálható pop-upp, locsoló, dip és wafter kiegészítőkkel. „A mi csalink a te sikered.”

Görbüljön a bot, C&R Üdvözlettel Nyári János, Gumbér Dániel

 

Master Baits Magyarország

🔥Találkozzunk a Horgász Shown! 🔥Látogass meg minket mert sok akcióval kedveskedünk nektek! Akciók: 2+1 és 20%-50% plusz meglepetés akció! 🔥Standunkon lesz a BatMonkey magyarországi LiFePo4 kompakt akkumulátor forgalmazó aki egyedi igényeket is kiszolgál és bérlésre is van lehetőség náluk! 🔥Vásárolj a standunkon 20.000ft értékben és nyerj egy 10%-s vásárlási kedvezményt a BatMonkey 🔥jóvoltából amelyet egy tetszőlegesen választott akkumulátorra tudsz  felhasználni ! Oszd meg ezt a posztot és nyerj egy 50%-os vásárlási 🔥kupont a Master Baits shopban! ( sorsolás 2023.03.19) Várunk mindenkit a Horgász Shown a Master Baits standon!

www.masterbaitshungary.hu

03.16-03.20 Ig a webshopban 🔥minden termékre 25% akció a következő kupon kóddal! NASH25

 

Wobblerdiszkont

Várunk minden érdeklődőt wobblerdiszkont.com standunkon Damiki újdonságokkal, fergeteges akciókkal. A 35 ezer forint felett nálunk vásárlók belépőjegyét mi álljuk!

A belépőjegy árát a vásárlás végösszegéből levonjuk.

 

Turbooster- Dg Bóják

Turbooster®

A Turbooster® egy víz alatti aroma kibocsájtó eszköz, amit a végszereléken kell elhelyezni. A vízben azonnal megkezdődik az aroma kibocsájtás, aminek hatására a halakat a horgunk közelébe csalogatja, és kapásra ingerli.

DG bója

Miért?

Mert a legjobb ár-érték arányú dőlőbója, jelenleg a horgász piacon!

Mert 10 év tapasztalatával, profi minőségben, fejlett technológiával, Német alapanyagokból készülnek!

Mert az alkonykapcsolós dőlőbójáink mind nagy, 500-600 m. fényerejűek és redkívűl takarékos ledekkel működnek!

Mert minden termékre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk!

 

Abiotic Carp Baits

Nehéz napjainkban olyan információkat csempészni a professzionális pontyhorgászatba, amelyek a megszokottól eltérőek, mégis olyan, sokak számára érdekes témákat boncolgatnak, melyekre a korábbiakban horgászoktól sosem kaphattunk volna hiteles választ! A halbiológia és hidrobiológia területei elképesztő mennyiségű, felbecsülhetetlen értékű információ áradatot tartalmazhatnak a téma iránt érdeklődők számára, amiket nem lehet szimpla vízparti tapasztalatokból begyűjteni (legfeljebb sejteni), viszont, ha ezeket ötvözzük a gyakorlati tapasztalatokkal, olyan helyzetekre, szituációkra, jelenségekre találhatunk hatékony megoldást, amelyek soha nem látott eredmények előtt nyithatnak kaput számunkra! Az ABIOTIC megfelelő háttérrel rendelkező csapata jelenleg az egyetlen képviselője ennek az irányzatnak mind a hazai, mind a külföldi piacot tekintve. Eszmerendszerünk mögött olyan több éves múlt áll, mely során a témával kapcsolatos szakterületek egyetemi szintű tanulmányai fokozatosan, apránként beépítésre kerültek a

halcsali- és haleledel gyártásba, több éves tesztelési időszak, és gondosan felépített koncepciók előzték meg a végeredményt, amely mostanra forrta ki teljesen magát! Oldalunkat és termékeinket nyugodt szívvel ajánljuk azon pontyhorgászoknak, akik hisznek a tudományos alapokon felépített csalik fogósságában!

 

Kajakpeca

A kajakpeca.hu ismét a Horgászshown! Horgászkajakok, kiegészítők, kajakos ruházat, azaz minden, ami a kajakos horgászathoz szükséges.

Látogass meg minket, nézd meg a kajakos horgászat nélkülözhetetlen, minőségi kellékeit, vagy akár jelentkezhetsz a kajakos horgásztúráinkra is!

 

 

Panama Etetőhajó horgászoknak, Bait boat, Baitboat., Aquatic-Baits, Fishingabc.hu Horgász Webáruház

Standunknál egy különleges etetőanyag gyártó az Aquatic Baits termékeit találhatják meg a kedves érdeklődők, amelyet nem más, mint maga az Aquatic Baits alapítója és tulajdonosa Anreas Matzel fog ismertetni személyesen!

Bojlik, pelletek, method mixek, liquidek, dipek és pop-up-ok széles választéka szerepel az Ausztriában és Németországban már nagy népszerűségnek örvendő márka termékpalettáján.

Hazánkban is szeretnénk népszerűsíteni ezt a méltán híres márkát, ezért az Aqutic Baits, a Panama etetőhajók és a Fishingabc.hu, mint magyarországi kizárólagos forgalmazó, hármas összefogásával találkozhatnak az érdeklődők az idei kiállításon.

Természetesen a Panama etetőhajók és egyéb a webáruház palettájában fellelhető horgászcikkek is megtalálhatóak majd standunknál, de a fő hangsúlyt az Aquatic Baits etetőanyagokra szeretnénk fektetni.

 

CCT Master Hungary

CCT Master Csapata ezúttal sem hagyja ki a tavaszi horgászshow-t!

Keresd prémium füstölgő termékeiket és egyedi fejlesztéseiket a kiállításon

Jól átgondolt termékpaletta, ahol method feederesek és bojlisok is egyaránt megtalálják a hozzájuk legjobban passzoló méretű és ízesítésű csalit.

SZUPER AKCIÓ!

10.000 forintonként 1db 2990,- értékű tetszőleges ízesítésű ajándék Smoke jár!

 

Carp Commando és Magalfish horgászbolt

A Magalfish-Carpcommando több európai cégnek a magyarországi disztribútora. Azért hoztuk létre a cégünket, hogy itt Magyarországon is elérhetőek legyenek a pontyhorgászok, és azon belül is a nagyhalas horgászok számára a prémium minőségű innovatív termékek. Mivel mi is rendszeresen horgászunk, ezért szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat a termékekkel kapcsolatban, amiket mi is használunk, így első kézből pontos információval tudunk szolgálni.

 

Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület és a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége

A Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület és a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége ingyenes horgászvizsgát rendez a 2023-as Horgászshown. Évek óta nagy siker övezi a standunkat, több százan tesznek sikeres horgászvizsgát, illetve váltják ki az új horgászokmányukat nálunk. A helyszínen lehetőség lesz a horgászkártya megigénylésére is. Az érdeklődők találkozhatnak a dunai halőrökkel, akiktől teljes körű információt kaphatnak a horgászatot érintő szabályokról.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Vital Baits Hungary

Látogassátok meg a Vital Baits Hungary standját is!

A Vital Baits-et 2009-ben alapította Nicky Hedin, aki egész életét a pontyhorgászatra szentelte. A Vital Baits egy dán családi vállalkozás, amely Alicantében, Spanyolországban található. Büszkék vagyunk arra, hogy rendkívül jó minőségű termékeket állítunk elő pontyok számára, és a legjobb európai pontyhorgászokkal dolgozunk együtt a lehető legjobb csalik kifejlesztésén. A dán kapcsolatnak köszönhetően szorosan együttműködünk a legjobb dán halászati központokkal és halfeldolgozókkal és hozzáférünk a legjobb minőségű és a legfrissebb alapanyagokhoz a piacon. Célunk, hogy innovatívak legyünk a csalipiacon, és szilárdan hisszük, hogy a következetesség és a hosszú távú eredmények kulcsfontosságúak, ebben a témában mindig új, minőségi összetevőket keresünk, hogy folytathassuk innovációs filozófiánkat. Ha az elmúlt néhány évben követted a Vital Baits-et a közösségi médiában, akkor láthattad, hogy csalijainkhoz rengeteg kapitális fogás fűződik Európa-szerte.

Gyertek és látogassátok meg a standunkat, ahol prémium minőségű és kedvező árú termékekkel, igazi pontyhorgászokkal és remek hangulattal várunk Titeket, akár csak egy kötetlen beszélgetésre!

 

FEEDERMANIA & VENOM

Standunk megtalálható feeder és bojlis horgászathoz használandó termékek széles palettája.
Csalik, etetőanyag, pelletek, sprayk, szirupok, dippek. Régi és új 2023-as termékek.

Hatalmas akciókkal várjuk a kedves részvevőket.

 

Elite Carp Horgász Szaküzlet

SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

15-50% kedvezménnyel, illetve vásárlás mellé járó választható ajándékokkal és egyéb meglepetésekkel várunk minden kedves érdeklődőt az Elite Carp Horgász Szaküzlet standján!

Nálunk megtekinthetitek illetve óriási kedvezményekkel megvásárolhatjátok az alábbi gyártók termékeit:

Nash, Trakker, Gardner, Cygnet, Bait Bait, Haldorádó, By Döme, Delphin, Prologic, Starbaits, Wave, Aqua Garant, Carp Zoom, CFB, Owner, Ringers, Tímár mix, Top mix, Trabucco, Therma Cell.

Számos gyártó képviselőjével és teszthorgászával is találkozhattok a standunkon, akik hatalmas szakmai tapasztalatukkal segítenek a termék választásban!

Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen most csali kiárusítás keretei között tölthetitek fel a csalis táskákat az idei szezonra.

Találkozzunk a HorgászShown!

 

SEDO Fishing

SEDO Fishing első ízben mutatja be a Horgászshow látogatóinak Aqua Line monofil főzsinórjait. A kiállítói standon továbbá megtalálhatóak már a 2023-as új termékek és a régi közkedvelt és bevállt aprócikkek is elérhetőek lesznek. Horgok, előkötött horgok, aprócikkek, kiegészítők. Továbbá a NEON hooks teljes palettája is megtekinthető!

 

Webfishing Center Horgász Webáruház és Horgászbolt

Öreg bútordarab a Horgászshow-k történetében a Webfishing Horgászbolt, ezért szinte elképzelhetetlen nélkülük ez a szezonindító horgász-ünnep!

Idén is, mint minden évben, VALÓDI akciókkal készülnek a Webfishinges fiúk. Egyedi ajánlatok, formabontó megoldások, meghökkentő események a standjukon! Most igazán megéri követni őket a közösségi médiában is, hiszen a rendezvény előtt pár nappal csak ott fogják meghirdetni azt az egyedi „jelszót”, aminek ismeretében minden, a standjukra látogató látogató ajándékot kap!

 

Riverspinning.com

A Simex 96 Kft. már négy éve forgalmazza Magyarországon a prémium kategóriás HEARTY RISE pergető botokat és sok más hasznos kiegészítő felszerelést a ragadozó halas horgászok számára.

 

Decor Fantasy

Ha egy igazán egyedi kézműves ajándékkal szeretnéd meglepni magad vagy barátod akkor keresd fel standunkat a büfével szemben. Vágd ki és hozd el az alábbi FLYERT.

Várunk szeretettel.

 

Novák Feeder

Novák János többszörös Világ és Magyar bajnok feeder horgász termékei ismét a Horgászshow kiállításon!

A 2023-as horgász szezont számos újdonsággal indítjuk, melyek a kiállítással egy időben jelennek meg, így elsőként foghatjátok kezetekbe. A kiállítás mindhárom napján találkozhattok Novák Jánossal, valamint a teljes Novák feeder versenycsapat tagjaival! Készséggel állunk rendelkezésetekre, hogy kérdéseiteket megválaszoljuk legyen az hobbi, vagy a legmagasabb szintű versenyhorgászat.

 

 

Pegiwobbler és Bravo Baits

A Bravo Baits célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pontyhorgászok kihívásaira. Alternatívát szeretnénk nyújtani a nagy boljigyártók előregyártott, tucatbojlijaival szemben. Az általunk kínált csalik saját fejlesztésű receptúrák alapján házilag, a két kezünkkel készülnek. A sporthorgászat iránt táplált minden szeretetünket belefoglaljuk egy-egy bojli megformálásába és ennek meg is van az eredménye, amint azt a sikeres versenyek, és az elmúlt években horogra csalt nagy halak is bizonyítják. Mi a Bravo Baits-nél hisszük azt, hogy a horgászatban az elhivatottság és a lelkesedés az, ami segít kifogni az igazán nagy halakat, nem a drága kiegészítők, csalik garmadája. Csalijaink, kiegészítőink és alapanyagaink használata tökéletes kiegészítésként szolgálja a hozzáértő horgász céljait és segít elérni a maximumot.

A Bravo Baits kuponnal is készül és minden vásárló ajándékot kap.

A Pegiwobbler célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pergető horgászok számára. Az általunk kínált csalik egyedi fejlesztésű, családi manufaktúrában készültek. Minden csali külön-külön van előkészítve, beállítva a tökéletes horgászat kivitelezéséhez. Hisszük, hogy az elhivatottság, a lelkesedés és a megfelelő csali az, ami segít igazán eredményessé tenni a horgászatot. Kínálatunkban széles választékban találhatóak különböző típusú, méretű, súlyú és színű modellek.

 

TAKTX Sportfishing

A TAKTX Sportfishing célja olyan speciális pergető holmik felvonultatása, melyek valójában működnek a hazai vizeken is!

A tulajdonosok Nagy András és Tamás 2022-es Streetfishing Magyar Bajnokok és aktív pergető horgászok, segítenek eligazodni a rengeteg naprakész pergető holmi között!

-különleges pergetőcuccok

-szuperfogós újdonságok

-szakmai segítség nyújtás

Keress minket a 2023-as Horgászshown.

 

Misel Zadravec Carp Baits – HU

Több mint 20 évvel ezelőtt alkottam meg saját készítésű termékeimet először, mivel Magyarországon nagyon sok jó pontyos vízzel rendelkezett már akkor is rendszeresen jártam vizeire horgászni, akkor még sokan csodálkoztak, hogy a horog mellé rakom a csalit, és persze azon is csodálkoztak, hogy a halakat visszaengedem. A csalikkal egyre szebb sikereket értem el, persze közeli barátaim unszolására nekik is gyártanom kellett. Amikor még kézzel gyártottam kb.napi 20 kg-ot. Ahogy ilyenkor lenni szokott barát szólt a barátnak és így tovább, akkor már annyit kellett csinálnom napi szinten, hogy megpróbáltam erre a vállalkozásomra alapozni. A gépeket saját elgondolásom alapján alakítottuk ki, fél automata módban, akkor már elértük a napi 200-300 kg-os teljesítményt. Termékeink Európa szerte egyre ismertebbé és kedveltebbé váltak, évről-évre egyre növekvő eladási eredményeink kéztetett arra, hogy gyártósorainkat teljesen automatizáljuk, és persze a gyártó és raktározási helyeket jelentősen növeljük. Jelen időben szinte napról napra el kell érnünk a maximális kapacitásunkat, ami napi 1,5 tonna, hogy az igényeket minél gyorsabban ki tudjuk elégíteni. Termékeink fejlesztésében Európa szerte több mint 50 teszthorgászunk vesz részt, akik segítségével csak olyan termékek kerülnek az üzletek polcaira, amivel a horgászatok során igazán sikeresek lehetünk. Természetesen arra fokozott figyelmet fordítunk, hogy ekkora mennyiség mellet is termékeink ugyanolyan minőségbe készüljenek, mint akkor jóval kisebb kapacitással dolgoztunk, továbbá fontos kiemelnünk, hogy a világon egyedüliek vagyunk akkora gyártókapacitás mellett, akiknek termékei kizárólag valódi tojás hozzáadásával készülnek, mert mi még azt a nézetet valljuk, hogy igazán jó bojlielőállításához nélkülözhetetlen alapanyag a tojás.

Továbbá termékeinket pároljuk és nem főzzük, ezzel az eljárással sokkal kevesebb értékes fehérje és összetevői megy veszendőbe, mint a főzéssel, így a termékek semmit nem veszítenek csalogató erejükből.

 

Találkozzunk a kiállításon!