Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Horgászvizsga a Horgász Show-n

Horgászvizsga a Horgász Show-n!

HHNHE_kartya_slide

Ha még nincs Horgászvizsga Bizonyítványod, akkor most megszerezheted a Tavaszi Horgász Show-n, a Horgászat Határok Nélkül Horgász Egyesület standján! Ha pedig bizonyítványod már van és persze rendben leadtad az előző évi Fogási Naplód, akkor akár

Állami jegyet is válthatsz a 2019-es évre.

Itt az ideje tehát, hogy elkezd a felkészülést, hogy a Horgász Show-ról egy szuper jó áron vásárolt komplett felszereléssel a kezedben és érvényes horgászengedéllyel a zsebedben mehess haza!

A FŐHESZ a Horgászok Határok Nélkül tagegyesületének a standján tart vizsganapokat március 1-2-3-án. A vizsgák minden nap 11-13-15 órakor kezdődnek. A hely adottságai miatt egy vizsga időpontban maximum 15 fő tud vizsgázni, ha az időpontok betelnek, nem tudunk több vizsgázót fogadni.

Jelentkezni a helyszínen lehet majd. Vizsgára csak a 10. életévét betöltött és horgászregisztrációval rendelkező személyek jelentkezhetnek. Horgászkártya regisztrációra lesz lehetőség a helyszínen, melyhez adókártya szükséges. A vizsga ingyenes. Kérjük, készüljenek a vizsgára, mert tanulás nélkül nem fog sikerülni.