Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

HorgászAukció – Értékes cuccok, akár töredék áron!

A tavalyi sikerén felbuzdulva idén a HorgászShow színpadán mindhárom napján megrendezzük a HorgászAukciót. Az árverés bevételét a felajánló cégek jóvoltából a Bátor Tábornak ajánljuk fel!

Colmic, Daiva, Energofish. Csak néhány márka azok közül amelyek termékeire lehet majd licitálni a show mindhárom napján( az árverések pontos időpontjait a Programok menüpontban találhatod meg). Értékes horgászfelszerelések kerülnek kalapács alá, többek közt: nyeletőfékes feeder orsók, method-feeder szettek, feederbotok, bojlis ágyak, rádiós kapásjelzős rod-pod szett és még jó néhány meglepetés. A kikiáltási ár minden esetben akár pár száz forint is lehet!

Hogyan vehetek részt a HorgászAukción?

Keresd az információs pultot a HorgászShow-n, ahol kollégáink készségesen tájékoztatnak majd a részletekről! Minden 18. életévét betöltött személy részt vehet a játékban aki a helyszínen az információs pultnál a nyitástól az aukció megkezdéséig ingyenesen regisztrálja magát. A regisztrációkor kapott tábla tartalmaz egy számot, az aukción ezzel azonosítja magát a résztvevő.

kep6Magasra tartott táblával jelezhetjük, ha tartjuk az aktuális árat 

Hogyan zajlik majd a HorgászAukció?

A licit kezdete után a táblát kezünkben magasra tartva jelezhetjük, hogy hajlandók vagyunk az aktuális összeget kifizetni az aktuális termékért. Természetesen minden termékre új kör vonatkozik. A legtöbb összeget felajánló személy lesz az aki kollégánkkal közösen a terméket felajánló standján kötheti meg a valódi üzletet és ott vásárolhatja meg a kialkudott árért a felajánlott tárgyat.

De nézzünk konkrétan néhány ajánlatot:

KAMASAKI SUPER METHOD FEEDER SZETT

Szettünk gerincét a Kamasaki Super Feeder bot képezi, mely 3,90 m-es hosszban került a csomagba. A medium jelzésű feederbot 50-100 grammos dobósúly tartománya elegendő, hogy a szettben helyet kapó nagyméretű method kosarakat is nagy távolságra, pontosan dobjuk.
A összhang megteremtése érdekében az 50-es méretű Kamasaki Super Runner nyeletőfékes orsóra esett a választásunk. Finoman kiegyensúlyozott, precízen megtervezett konstrukció, mely a nélkülözhetetlen nyeletőfékkel van ellátva.
A kiváló, hosszú évek óta bizonyító feeder zsinórunk mellett találunk method kosarakat etetőanyag töltő formával, fogósságáról, vonzerejéről híres method mix etetőanyagot vászon keverőedénnyel, szerelékrögzítő kapcsokat, egy tekerccsel a legnépszerűbb fonott horogelőkéből. A kiváló minőségéről híres Excalibur pontyozó horgo, csalizótüskét és továbbá helyet kapott a szettben az újdonságnak számító, aromásított szilikon kukoricáva, a Silicorn.
Kikiáltási ára a HorgászAukción: 1 000Ft!kep4

Profi Rod Pod szett – rádiós kapásjelzőrendszerrel – 2 botos bővíthető

A szett fő alkotója egy CARP EXPERT STABIL ROD-POD. Masszív strapabíró alumínium bottartó állvány, mely állítható lábának köszönhetően egyenletlen terepen is megállja a helyét. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat. A praktikus hordozó táskában elférhet még akár a kapásjelző szett, és a swingerek is.
A CARP HUNTER DIGITÁLIS KAPÁSJELZŐ ejtésre és húzásra is más hangon szólal meg. A készüléken két gomb található, az egyik a hangerő állítására szolgál – mely egyben a ki- bekapcsoló gomb is – a másikkal a hangszínt lehet szabályozni. A jelzőkön 2 db led található, az egyik a helyzetjelző led, a másik a kapást mutatja. A készülék alján található egy jack csatlakozás, ahova a világító swingerek csatlakozóját lehet betenni. A központi egység hatótávolsága környezettől függően 100-120 m. Ennek a felső részén négy különböző színű (zöld, kék, piros, sárga) led található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő ledek színével. A készülék rendelkezik rezgésfunkcióval is.
Kikiáltási ára a HorgászAukción: 2 000Ft!kep5

CARP EXPERT BOJLIS ÁGY 6 db. állítható lábbal

Egy rendkívül könnyű és praktikusan szállítható mobil ágy, amely alkalmas kényelmes pihenő és alvóhely kialakítására a hosszabb horgásztúrák alkalmával. Állítható lábainak köszönhetően a legegyenetlenebb talajon is stabilan felállítható. Alsó gumiszalagos rögzítésének köszönhetően kedvünk szerint állíthatjuk a fekvő felület feszességét.
Kikiáltási ára a HorgászAukción: 2 000Ft!kep6Tavaszi method-feeder szett:

Ebben a szettben ehhez válogattunk össze zsinórt, etetőanyagot, aromat, method kosarakat… A Carp Expert Feeder Sinking zsinórt a feederes horgászat igényeinek megfelelően alakították ki. A süllyedő zsinór bedobás után a víz alá merül, így vele jóval egyszerűbben megoldható ez a feladat, mint a hagyományos zsinórokkal, amiket nekünk kell a víz alá kényszeríteni. Előfordul, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve, minden előzetes terv nélkül indulunk horgászni. Ilyenkor nagy hasznát vehetjük a a gumicsontiknak. A speciális method feeder kosár az etetőanyaggal töltött formába nyomva egy mozdulattal megtölthető. Minden ismétlődő művelet után biztosak lehetünk benne amellett, hogy szabályos formát kapunk a hosszú dobások kivitelezése érdekében, ráadásul azonos mennyiséget is fogunk bejuttatni kapásonként a horgászat helyszínére. Az új generációs Benzár Super Aditiv Fluo aromakoncentrátum a megszokottnál 3x több távcsalit tartalmaz. Magas fehérjetartalom, kellő mennyiségű szénhidrát, fontos növényi magvak és ellenállhatatlan aroma keveréke található meg minden egyes zacskóban. Jól tapadó, nagy hatótávolságú a Carp Expert Feeder Method Mix etetőanyag, melyből két zacskót az EFFTEX díjas Fluoro Carp-ot és a gyümölcsös Ananas Halibut-ot tartalmazza a csomag.
Kikiáltási ára a HorgászAukción: 100Ft!

20755 Banax Triton Boat

FISH SCALER – Halpucoló szett – Andrejszky Zoltán ajánlásával

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját amelyben Andrejszky Zoltán jóvoltából finomabbnál finomabb halételek kerülnek az asztalra! Sok esetben problémát okoz a nyálkás hal rögzítése a vágódeszkán, vagy asztalon, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka. A pucolás talán legkardinálisabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nem csak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról, szálkákról. Hogy késünk megtartsa élességét a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezen felül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is. És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás.
Kikiáltási ára a HorgászAukción: 500Ft!
kep3

A lista nem végleges, folyamatosan frissül, de a kalapács alá kerülő termékeket személyesen is megtekintheted a HorgászShow-n ahol kiállításra is kerülnek!