Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Hajts nyereményekért és találkozz a HorgászShow-n az Angyalokkal!

A HorgászShow-n izgalmas játékra invitálunk mindenkit! A színpadon egy különleges játékot szervezünk ahol a legügyesebb és legfőképp leggyorsabb horgász egy korszerű, nyeletőfékes orsót nyer amely kiváló választás lehet akár feederes horgászatainkon is. Ráadásul a pénteki divatbemutató alkalmával a színpadon találkozhatsz a Sláger TV Halló, Angyalok című műsorának angyali műsorvezetőivel Pordán Petrával és Tücsivel!

hallo1

A színpadon minden nap 13:00 órakor* kezdődő játékban a feladat egyszerű! Csupán az egyik horgászbot orsójáról kell egy másikkal a zsinórt áttekerni gyorsabban mint az ellenfelek! A győztes pedig BANAX HELICON 60NF nyeletőfékes orsót nyer 21 900 Ft értékben!

banax_orsó_60f

Megéri gyorsan tekerni érte!

Ez az egyik legnépszerűbb Banax orsó, a Helicon 500NF utódja, melyet mind megjelenésében, mind felépítésében korunk követelményeihez igazítottak a tervezők. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást hat darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják.

Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik. Igazi univerzális orsó, melynek kiváló képességei a feederbotos, bojlis és rablóhalas horgászat során is kamatoztathatók.

A Szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!