Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

Energofish a Horgász Show-n!

Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója.
1992-es alapítása óta sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.Hagyományos értékeik közt tartják számon a korrekt árak kialakítását, a megfelelően összeállított akciós szettek hozzáférhetőségét.Saját termékek mellett a horgászfelszerelések teljes skáláját forgalmazzák. Gyártóik között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékei találhatók meg a palettán. A vállalkozás külföldi érdekeltségei által évek óta jelentős szerepet tölt be a régió piacain is.
Küldetésük, hogy a hobbitól a profiig minden horgász ládájában jelen legyenek széles termékpalettával. Egyedi szolgáltatásaikkal – fejlesztéstől a szervizig – és 25 éves tapasztalatukkal, a vevőik minőségi és gyors kiszolgálására, maximális elégedettségére törekednek.
Jövőképük egy megbízható, jól szervezett háttérrel, erős saját gyártással és piacvezető innovációs tevékenységgel olyan céggé válni, amellyel minden szakmabeli kiskereskedő találkozik. További céljuk, hogy Közép-Európa meghatározó horgászcikk gyártó és forgalmazó cégeként stabil szereplőként működjön a piacon.

39_energofish