Horgász Show – 2020. MÁRCIUS 27-29

A márciusi zsongást az SBS sem hagyhatja ki – kezdetektől a tavaszi HorgászShow-n!

A világ legtöbb pontyhorgászának ismerősen cseng az SBS név, hiszen ez a cég az elsők között, több mint 35 éve foglalkozik bojlis alapanyagok és késztermékek kikísérletezésével és gyártásával. Az SBS magas minőségű termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően a csali gyártó cégek egyik meghatározójává nőtte ki magát az évek folyamán. Jó hír a nagyközönség számára, hogy a neves cég az idei évben is képviselteti magát a tavasz legnagyobb eseményen.

 1 2

Az SBS Tactical Baits tulajdonjogát 2008 decemberében egy magyar cégcsoport vette át, Kovács Zoltán vezetésével, aki az SBS termékek egyik legelkötelezettebb híveként, 2001 óta ismeri, és használja a cég termékeit. Teszthorgászként és versenyhorgászként is rendkívül eredményes múlttal rendelkezik. Csapatával több, világrekordot jelentő fogási eredményt ért el, számos pontyfogó verseny aranyérmese, többszörös magyar pontyfogó válogatott. Az SBS központjában profi szakemberek segítik a gyártási, az európai forgalmazási, valamint a marketinggel kapcsolatos feladatokat.

3

Kovács Zoltán versenyhorgász múltjának köszönhetően hosszú évek óta tevékenyen részt vesz az SBS termékek fejlesztésében. Fiatalos lendületének köszönhetően az innovatív csali gyártás egyik úttörője. Több olyan termékkel is előrukkolt melyet elsőként az SBS hozott forgalomba a világon!  Az elmúlt években Zoltán nevéhez köthető a Flumino termékcsalád megalkotása, amelynek köszönhetően 2011-ben a II. Móri Nemzetközi Bojlis Kupán 96 óra alatt 1415,04 kg-os világrekord fogással írta be magát az SBS Szi-Ko Team a pontyhorgászat történelemkönyvébe. Az utóbbi években a méltán híres World Carp Classic versenyek rendszeres résztvevője és szektorszponzora, ahol csapatával a 2011-es évben az összetett 7. hely mellett a szektor legnagyobb halának járó díjat is elnyerte. Filmjeiben és előadásaiban az oktatás és az ismeretterjesztés mellett fontos cél a C&R filozófia széles körű megismertetése, illetve olyan tippek, praktikák bemutatása, amelyek alkalmazásával a nézők még sikeresebbek lehetnek a vízparton.

546

2013-ban az SBS végre elérkezettnek látta az időt arra, hogy minőségi horgokkal, előkezsinórokkal, forgókkal, és a pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen kiegészítőkkel jelenjenek meg a piacon. A kínálatban megjelenő termékek mind olyan magas minőséget képviselnek, amelyek versenykörülmények közt is megállják a helyüket. A tesztelési fázis végére csak olyan magas minőségű termékek maradtak a palattán amelyek közül mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb zsinórt, horgot, vagy egyéb kiegészítőt. Az SBS Tackle Pro termékek segítségével számos emlékezetes fogást és kiemelkedő versenyeredményt értek már el az európai pontyhorgászok.

7

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen termékekből állítják össze végszerelékeiket az SBS teszthorgászai, akkor válaszd az SBS Tackle Pro termékeket, és nyerj betekintést a kulisszák mögé a tavaszi HorgászShow-n!

8

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az SBS standján, ahol tapasztalt csapattagok válaszolnak a kérdésekre és tanácsaikkal segítik a választást a széles termékpalettán.

Minden SBS termékre a Horgász Show ideje alatt 20% kedvezményt biztosítanak! Sőt! Ez még nem minden, mert már most biztosra vehető, hogy az SBS 2019-es újdonságai is a kiállításon debütálnak majd! Az új termékekről bővebb infó hamarosan…

Kezd a tavaszi szezont az SBS termékekkel, legyen az akár csali, akár végszerelék!