Megközelíthetőség

A kiállítás helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
1146 Budapest, Dózsa György út 1.


Nagyobb térképre váltás

Budapestieknek elsősorban a tömegközlekedési eszközöket ajánljuk, hiszen a SYMA Kongresszusi és Rendezvény Központ könnyedén megközelíthető a STADIONOK megállóhelytől.

Autóbusszal: Sportaréna végállomásnál leszállva
Vonattal: Keleti Pályaudvar végállomásnál leszállva

A MÁV-START Zrt. 50%-os kedvezményt nyújt a HorgászShow-ra vasúton érkezőknek.

Érdemes vonattal érkezni a rendezvényre, hiszen a SYMA Kongresszusi és Rendezvény Központ közvetlen szomszédságában található Puskás Ferenc Stadion metró megállótól könnyedén elérhető mindhárom budapesti főpályaudvar.

A Horgász Show-ra vasúton érkezők 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt vehetnek igénybe, amely bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, -Nyugati és –Déli pályaudvarra váltható. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban október 24-én kezdhető meg, a visszautazást október 28-án éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti menetjegyeiket az utasok bármely pénztárban megválthatják. Az engedmény érvényesítéséhez a visszaúton fel kell mutatni a 2013-as Horgász Show karszalagját az érvényes menetjegy mellett.

A Horgász Show-hoz kapcsolódó kedvezményekről részletes információ található a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek tájékoztatást az utazók.

Parkolás:

Azoknak, akik autóval érkeznek a HorgászShow-ra:
Díjmentesen parkolhatnak a SYMA területén a Dózsa György és az Ifjúság utakon.
A várhatóan magas látogatószám miatt azonban kérjük a kedves látogatóinkat, hogy vegyék igénybe az alternatív parkolási lehetőségeket is!

Aréna Pláza: INGYENES

Papp László Sportaréna P+R parkoló:
200Ft/óra és maximum 1.600Ft/nap